Dezvoltare ecocentrică pentru incluziune și împuternicireCursul de formare este organizat de Asociația Dreams for Life, asociație care promovează și susține dezvoltarea personală și socială a tinerilor și adulților și se va desfășura în perioada 29 iulie – 6 august 2019, la Rachițele, județul Cluj.

Scopul cursului este de a dezvolta competențele lucrătorilor de tineret pentru a îmbunătăți incluziunea socială și integrarea profesională, participarea și obținerea de rezultate în procesul de învățare pentru tinerii care provin din grupuri dezavantajate.

Sunt invitați să participe 25 de lucrători de tineret, formatori, lideri de tineret, manageri de proiecte de tineret sau mentori pentru voluntari.

Participanții vor avea posibilitatea sa exploreze și să experimenteze concepte legate de dezvoltare ecocentrică, cunoșterea și înțelegerea caracteristicilor tinerilor din grupurile dezavantajate, conectarea cu natura, mentorat sau inteligență emoțională. Acestea vor fi transpuse în instrumente educaționale, metode și activități care pot fi folosite în domeniul tineretului, pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor.

Cheltuielile de cazare și masă sunt acoperite de organizatori, iar participanții trebuie să achite o taxă de participare de 30 de euro.

Termen limtă: 20 iunie 2019

Detalii @ http://dreamsforlife.ro/evenimente/

https://bit.ly/2ERj2nk

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZdIQDQgWi5xUyhxKBcLgdc2th6olaLG6iPfIO1OT302yAiA/viewform?vc=0&c=0&w=1