Mistere cu privire la originea omuluiLa sfârșitul lunii martie, Centrul Europe Direct Argeș a organizat o conferință adresată argeșenilor, susținută de lector univ. dr. Sebastian Fitzek de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București și cercetător în cadrul Academiei Române.

Tematica propusă a reunit în sală atât tineri, cât și adulți și seniori interesați de subiectul prezentării.

Descoperirile arheologice recente, viziunea darwinistă, evoluționistă, teoriile geologilor J.D. Whitney, Virginia Steen-McIntyre și cea a lui Hapgood despre modificarea geologiei planetei sunt câteva teme discutate care au pus pe gânduri publicul prezent la eveniment.

Posibilitatea ca civilizația noastră să nu fie o singularitate în istoria lineară a pământului este una dintre concluziile principale desprinse în cadrul întâlnirii avute cu cercetătorul Academiei Române.

Materialele puse la dispoziție despre universitatea pe care invitatul Centrului Europe Direct Argeș o reprezintă au fost utile tinerilor care doresc să studieze acolo și să beneficieze ulterior de formare prin programele europene destinate studenților.