Granturile “Seeds for Integration”Biroul de Organizare al Asociațiilor de Elevi din Europa (OBESSU) a lansat Granturile “Seeds for Integration”, care urmăresc finanțarea inițiativelor elevilor din învățământul liceal care contribuie la integrarea elevilor refugiați și celor care provin din familii de migranți.

În funcție de planul și nivelul de activitate, se poate solicita un grant prin Pilonul 1, Pilonul 2 sau Pilonul3.

Pilonul 1: pentru inițiative ale elevilor din învățământul liceal sau asociații ale elevilor active la nivel local, regional sau național care au idei creative privind modul în care poate fi sprijinită integrarea elevilor refugiați și migranți. În funcție de mărimea asociației și de ideea proiectului, grantul poate fi cuprins între 1000 și 4000 de euro.
DL: în derulare

Pilonul 2 – pentru organizații membre, organizații candidate, organizații afiliate OBESSU interesate să promoveze proiectul „Seeds for Integration”, astfel încât și elevii care locuiesc în zonele rurale și orașele mici să cunoască proiectul și să folosească oportunitățile oferite. Grantul este de până la 7500 de euro.

DL: 10 ianuarie 2019, 23:59 CET.

Pilonul 3 – pentru organizații ale elevilor din învățământul liceal, proiecte de parteneriat între elevi de liceu și studenți care implică cooperarea între organizațiile ESU și OBESSU, care urmăresc îmbunătățirea situației studenților refugiați și migranți în țara lor. Grantul este de până la 10.000 de euro.

DL: 10 ianuarie 2019, 23:59 CET.

Detalii @https://seedsforintegration.org/